Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Crémant de Die Cuvée Origine se zrodil v biodynamické kultuře na několika pozemcích podle lunárního kalendáře. Vinice jsou více než 30 let staré, v roce 2005 byly převedeny na...
Burgundsko je po Alsasku druhým (z osmi) největším "crémant régionů". V Burgundsku se vyrábí zde téměř čtvrtina všech crémantů prodaných na světě. Dvě hlavní odrůdy používané v...
Crémant d'Alsace Chardonnay se výborně hodí jako aperitiv a vynikne i u stolu, k měkkýšům, na talíři s ústřicemi a mořskými plody nebo ke grilovaným rybám.
Crémant Le Classique se především hodí jako aperitiv, který ideálně doprovodí jakoukoli slavnostní příležitost. Lze ho rovněž dobře kombinovat s dezerty, zvláště pak těmi ovocnými.